mandag 4. februar 2008

Bloggoppgave fredag 8 februar 08

Hei!
Denne uken har vi fått i oppgave å sammenligne flere blogger. vi skal publisere resultatet i vår egen blogg.

http://javielsker.blogspot.com/
Denne bloggen har en fin layout og har mange fine bilder. den er interresant å lese, fordi det er en svenske som skriver om hvordan det er å leve i norge. Bloggen er oversiktlig og grei, den er satt opp slik at det nyeste innlegget kommer øverst på siden. I akkurat denne bloggen er det skrevet om noen få helnorske oppfinnelser, som står helt øverst, over innleggene.
Noe mer negativt er det at det kan ta flere uker mellom hvert innlegg, og det kan gjøre at leserne ikke lenger gidder å vente, å slutter og lese bloggen.

http://www.vgb.no/20075
Dette er i utgangspunktet en veldig spennende blogg å lese, i og med at det er en kjendis som skriver. Petter Solberg sin blogg har kanskje en litt kjedelig layout, men har med mange fine bilder. Bloggen oppdateres opptil tre ganger daglig, så en del av informasjonen er litt uinterresant.

http://www.vgb.no/23601
Dette var en helt tilfeldig blogg som jeg fant på VG. Den er skrevet av en jente som heter Tonje. Tonje går på videregående skole, og har for tiden eksamen. Denne bloggen er som en slags dagbok. Utifra bilde av personen, virker det som om hun er en såkalt "emo" (emosjonell). Layouten er helt svart, og det er få, om ingen bilder. Dette er en kjedelig og uinterresant blogg etter min mening.

1 kommentar:

Kjetil sa...

Fin start på blogginga, Petter.
Jeg ser fram til å lese flere innlegg i tida framover.